Beste Old- en Youngtimer liefhebbers,

 Met groot enthousiasme hebben wij, ondanks de risico’s van het Covid-19 virus, dit jaar toch een poging gewaagd om de Square Mountain Auntumn Rally te organiseren. De route was al uitgezet, de catering vastgelegd en zelfs uitnodigingen waren de deur al uit.

Maar als gevolg van het toch weer toenemende aantal besmettingen en de regels en adviezen van de overheid,hebben wij toch besloten om de Square Mountain AuntumnRally dit jaar nog niet door te  laten gaan. Wij achten de risico’s voor besmetting in een zo grote groep deelnemers te zeer aanwezig.

Uiteraard hopen wij als organisatie in het voorjaar van 2021 ons evenement weer als van ouds, of eventueel in een aangepaste vorm, te kunnen hervatten.

Door middel van deze mail brengen wij u op de hoogte van de annulering van de Square Mountain Autumn Rally in september a.s. en stellen wij u voor, mits het van overheidswege op dat moment wel mogelijk is, uw inschrijving te laten staan voor de eerst volgende rit op 30 mei 2021. Uiteraard staat ook daarbij de gezondheid van de deelnemers voorop en zullen wij de richtlijnen van de overheid nauwgezet volgen.

Wij hopen u dan in goede gezondheid welkom te heten en er gezamenlijk weer, als van ouds, een gezellige dag van te maken.